Regionala Rail Pass 2017-08-04T12:51:26+00:00

JR Hokkaido Pass

Gäller enbart på ön Hokkaido.

Passet kan användas på samtliga tåglinjer drivna av Hokkaido Railway Co. och på flera busslinjer som körs av JR Hokkaido Bus, men det kan ej användas på Hokkaido Shinkansen. Passet gäller i antingen 3, 5 eller 7 sammanhängande dagar, alternativt 4 valfria dagar under en 10-dagarsperiod. Barn ej fyllda 6 år reser gratis, barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset. Platsbiljetter kan bokas på plats i Japan utan kostnad.
För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc. för Hokkaido Rail Pass, vänligen besök den officiella hemsidan Hokkaido Railway Company (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

JR Hokkaido Pass – Giltighetsområde

JR Hokkaido Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
3 dagar 1 420:- 710:-
5 dagar 1 880:- 940:-
7 dagar 2 060:- 1 030:-
4 dagar flex 1 880:- 940:-
KÖP NU

JR East Pass (Tohoku Area)

Det finns två versioner av JR East Pass: ”Nagano Niigata Area” och ”Tohoku Area”.

Tohoku-passet gäller från Tokyo hela vägen upp till Aomori på Tohokus norra spets. Det gäller ej på Shinkansen på Tokaidos järnväg eller på JR-bussar. Passet är giltigt i 5 dagar (dessa behöver inte vara sammanhängande) under en 14-dagarsperiod. Passet finns endast i 2:a klass. Barn ej fyllda 6 år reser gratis, barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc för East Pass Tohoku Area, vänligen besök den officiella hemsidan: JR East Pass Tohoku Area (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

JR East Pass (Tohoku Area) – Giltighetsområde

JR East Pass (Tohoku Area) – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
5 dagar flex 1 620:- 810:-
KÖP NU

JR East Pass (Nagano Niigata Area)

Det finns två versioner av JR East Pass: Nagano Niigata Area och Tohoku Area.

Nagano Niigata-passet gäller från Tokyo till t ex Nagano, Niigata och Izu-halvön. Det gäller ej på Shinkansen på Tokaidos järnväg eller på JR-bussar. Passet är giltigt i 5 dagar (dessa behöver inte vara sammanhängande) under en 14-dagarsperiod.
Passet finns endast i 2:a klass. Barn ej fyllda 6 år reser gratis, barn från 6 år t.o.m. 11 betalar halva priset.

För mer information vad gäller villkor, giltiga områden etc för East Pass Nagano Niigata Area, vänligen besök den officiella hemsidan: JR East Pass Nagano Niigata Area (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

JR East Pass (Nagano Niigata Area) – Giltighetsområde

JR East Pass (Nagano Niigata Area) – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
5 dagar flex 1 460:- 730:-
KÖP NU

Kansai Area Pass

JR West – Kansai Area Pass

Gäller i Kansai-området, som innefattar bland annat Kyoto, Osaka, Kobe, Nara och Himeji. Man kan även ta Kansai Airport Express Haruka till Kansai flygplats. Passet gäller ej på Shinkansen-tåg. Med ett Kansai Area Pass får du även rabatt på inträden till utvalda muséer, nöjesparker och turistattraktioner i området.

Passet finns endast i 2:a klass, som 1-, 2-, 3- eller 4-dagarspass. Barn ej fyllda 6 år reser gratis, barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc för JR West Kansai Area Pass, vänligen besök den officiella hemsidan Kansai Area Pass Information (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

 

JR West – Kansai WIDE Area Pass

Gäller utöver Kansai-området även till bl. a. Shin-Kobe, Okayama, Tottori och Takamatsu. Shinkansen på Sanyo-järnväg ingår mellan Shin-Osaka och Okayama, men inte mellan Okayama och Hakata. Ej heller på Tokaido- eller Kyushu-järnväg.Med ett Kansai Wide Area Pass får du rabatt på inträden till utvalda muséer, nöjesparker och turistattraktioner i området.

Passet finns endast i 2:a klass, som 5-dagarspass. Barn ej fyllda 6 år reser gratis, barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc för JR West Kansai Wide Area Pass, vänligen besök den officiella hemsidan Kansai WIDE Area Pass Information (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

Kansai Area Pass – Giltighetsområde

Kansai Area Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
1 dag 200:- 100:-
2 dagar 380:- 190:-
3 dagar 460:- 230:-
4 dagar 540:- 270:-
KÖP NU

Kansai WIDE Area Pass

Kansai WIDE Area Pass – Giltighetsområde

Kansai WIDE Area Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
5 dagar 780:- 390:-
KÖP NU

JR Kansai-Hiroshima Rail Pass

Täcker i princip samma område som Kansai Wide Area Pass, men inkluderar även Hiroshima om området därikring. Passet kan användas på Shinkansen på Sanyo-järnväg på sträckan mellan Shin-Osaka och Hiroshima, men inte på sträckan mellan Hiroshima och Hakata. På Tokaido- och Kyushu-Shinkansen gäller det ej. Passet gäller på Miyajima Ferry.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc. för JR West Kansai Wide Area Pass, vänligen besök den officiella hemsidan Kansai-Hiroshima Area Pass Information (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

JR Kansai-Hiroshima Rail Pass – Giltighetsområde

JR Kansai-Hiroshima Rail Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
5 dagar 1 160:- 580:-
KÖP NU

Sanyo San’in Area Pass

Gäller i Osaka och Sanyo-San’in-området, till bland andra städerna Osaka, Kyoto, Nara, Okayama, Hiroshima och Hakata. Sanyo San’in Area Pass kan bl.a. användas på Haruka flygplatståget till/från Kansai International Airport och på Shinkansen Nozomi och Mizuho på Sanyo-järnvägen (mellan Hakata och Shin-Osaka). Gäller ej på Shinkansen på Tokaidos järnväg (mellan Shin-Osaka och Kyoto). Passet finns endast i 2:a klass 7-dagarspass. Barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset, barn ej fyllda 6 år reser gratis.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc. för JR West Sanyo San’in Pass, vänligen besök den officiella hemsidan Sanyo San’in Area Pass Information (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

Sanyo San’in Area Pass – Giltighetsområde

Sanyo San’in Area Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
7 dagar 1 620:- 810:-
KÖP NU

JR Shikoku Pass

Gäller på ön Shikoku, till bland andra städerna Matsuyama, Takamatsu, Tokushima och Kochi. Gäller ej på Iyondamonogatari-tåget, då behöver man köpa till en Green-biljett (förstaklassbiljett) på plats.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc. för Shikoku Rail Pass, vänligen besök den officiella hemsidan ALL Shikoku Rail Pass (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

JR Shikoku Pass – Giltighetsområde

JR Shikoku Pass – Pris

 

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
2 dagar 640:- 320:-
3 dagar 740:- 370:-
4 dagar 800:- 400:-
5 dagar 860:- 430:-
KÖP NU

All Kyushu Pass

Gäller på ön Kyushu. Det finns ett pass som gäller för hela ön (All Kyushu Area Pass) och ett för norra delen (Northern Kyushu Area Pass). All Kyushu Area Pass kan användas på bl.a. snabbtåget Shinkansen, dock är det ej giltigt på Shinkansen på Sanyo-järnväg, dvs mellan Hakata och Kokura. Båda passen finns endast i 2:a klass, som femdagarspass eller tredagarspass.
Barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset, barn ej fyllda 6 år reser gratis.

För mer information vad gäller villkor, giltiga områden etc för All Kyushu Area Pass, vänligen besök den officiella hemsidan JR Kyushu Rail Pass (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

All Kyushu Pass – Giltighetsområde

All Kyushu Pass – Pris

 

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
3 dagar 1 280:- 640:-
5 dagar 1 540:- 770:-
KÖP NU

Northern Kyushu Pass

Gäller på ön Kyushu. Det finns ett pass som gäller för hela ön (All Kyushu Area Pass) och ett för norra delen (Northern Kyushu Area Pass). Båda passen finns endast i 2:a klass, som femdagarspass eller tredagarspass.

Barn från 6 år t.o.m. 11 år betalar halva priset, barn ej fyllda 6 år reser gratis.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc. för All Kyushu Area Pass, vänligen besök den officiella hemsidan JR Kyushu Rail Pass (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

Northern Kyushu Pass – Giltighetsområde

Northern Kyushu Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
3 dagar 740:- 370:-
5 dagar 860:- 430:-
KÖP NU

Takayama Hokuriku Tourist Pass

Detta pass ger obegränsat resande på JR-linjerna till t ex Takayama, Kanazawa, Gero, Nagoya, Toyama, men även Kansai Airport, Osaka och Kyoto. Hokuriku Shinkansen mellan Kanazawa och Toyama ingår.

För mer information vad gäller villkor, giltiga destinationer etc. för Takayama, Hokuriku Area Tourist Pass, vänligen besök den officiella hemsidan Takayama-Hokuriku Area Tourist Pass (engelska). Vänligen notera att det är informationen och reglerna på den officiella hemsidan som gäller, ibland uppdaterar de hemsidan med ny information, och det kan dröja innan vi hinner översätta den.

Takayama Hokuriku Tourist Pass – Giltighetsområde

Takayama Hokuriku Tourist Pass – Pris

Ordinary Pass (2nd class) Vuxen Barn
5 dagar 1 200:- 600:-
KÖP NU