Våra medarbetare

Våra medarbetare 2018-07-11T16:40:02+00:00

Träffa våra experter

 

Staff_Machiko-Nishi_300

Machiko Nishi, Supervisor Japan Leisure

Machiko flyttade till Sverige 1996 och har bott här sedan dess. Född och uppvuxen i Osaka och pratar japanska med en distinkt Osaka-dialekt som ibland inte ens förstås av våra kollegor i Tokyo! Hon har rest runt i Japan och såklart varit en massa gånger i Tokyo men säger att om hon någonsin skulle flytta tillbaka till Japan så kommer hon att bosätta sig i Osaka – för Osaka IS THE BEST! Det är bra och enkelt att bo i Stockholm men det är inte alltid så lätt att få på japanska grönsaker eller fiskar och den japanska sakén är dyr… Arbetat på Japanspecialisten sedan 2001. Tar både hand om enskilda resenärer och gruppresor.
– Jag åkte med som reseledare för första gången 2012, det var en härlig resa med en massa underbara resenärer – det vill jag göra om snart igen!

Kontakta Machiko >>

Rebecca Nomura, Travel Consultant

Rebecca är född och uppvuxen i Stockholm och flyttade till Japan som 20-åring för att studera japanska och turism. Flytande i japanska, både i tal och skrift. Hon har bott i Tokyo i 6 år och har besökt samtliga av Japans 47 prefekturer! Kan allt om att bila runt i Japan och drömmer om att bila runt hela Hokkaido. Hon arbetade två år på en resebyrå i Japan innan hon flyttade hem till Stockholm med sin japanska man hösten 2016 och började arbeta på Japanspecialisten.

Kontakta Rebecca >>

Johannes Collard, Travel Consultant

Uppvuxen i Stockholm men känner sig hemma även i Tokyo, speciellt runt Ikebukuro-området.
Studerade det japanska språket i Japan och fortsatte vidare med utbildning inom resebranschen 2014.
Sysslar med musik på fritiden och blev karaokefrälst under sin tid i Japan.

Kontakta Johannes >>

Beata Wotoch, Travel Consultant

Beata studerade japanska och kinesiska vid Stockholms universitet, och åkte på stipendier till både Japan och Kina. Förtjust i japanska köket och matlagning. Älskar att resa och upptäcka världen.
Hennes dröm är att besöka alla världens länder.

Kontakta Beata >>

Satomi Hijioka, Travel Consultant

Kontakta Satomi >>

Yuko Tatei Nilsson, Controller

Kontakta Yuko >>