Nara och tempelboende – 5 dagar

Nara och tempelboende – 5 dagar

Upplev Japans fascinerande historia på denna resa som tar er till några av landets mest kulturella och spirituella platser. Ni börjar i Japans gamla huvudstad Nara, där kulturskatter döljer sig bakom varje hörn. Tempel, slott, helgedomar, museer, gammeldags gator – här kan ni välja och vraka fritt! I Nara har ni två övernattningar på traditionellt ryokan, komplett med äkta japansk gourmetmat till både frukost och middag.

Ni fortsätter sedan till det vackra Koya-berget, en av landets allra mest heliga platser. Här ligger många personer som varit viktiga för den japanska buddhismen begravda, bland annat Japans största bodhisattva, Kobo Daishi. Ett besök till några lokala tempel och den vackra, fridfulla Okunoin-gravplatsen rekommenderas varmt. För att förhöja upplevelsen av denna spirituella plats bor ni en natt i ett japanskt buddhisttempel och lever som munkarna själva. Till middag och frukost serveras ni ypperlig gourmetmat i form av shojin ryori, japanska munkars vegetariska kost. Ni ges även möjlighet att delta i munkarnas morgonmässa. Templen på Koya-berget är överlag väldigt välkomnande gentemot besökare, så här har ni verkligen chans att komma den japanska buddhismen inpå livet!

Turen avslutas sedan i miljonstaden Osaka, känd som Japans kök, där ni kan njuta av gatumat och lyxrestauranger i skenet av skyskrapornas neonljus. Vi har satt samman paketet så att resan är enkelt genomförbart med Japans effektiva kollektivtrafik, men vill ni hellre bila kan ni även hyra bil genom oss. Pris från 4 580 SEK

Observera: Detta paket kan endast köpas som tillägg eller ändring till en resa beställd genom oss.

Nara och templeboende – 5 dagar

By | 2017-12-28T07:40:52+00:00 28/12/2017|Nyheter|