JTB Sweden / Japanspecialisten söker en resesäljare med inriktning på Japan

JTB Sweden / Japanspecialisten söker en resesäljare med inriktning på Japan

JTB Sweden är en kombinerad affärs- och privatresebyrå som ingår i den japanska resekoncernen JTB Corp. med kontor runt om i Europa och övriga världen. Inom privatresor marknadsför vi oss under namnet Japanspecialisten och är specialiserad på resor till Japan både för individuella resenärer och grupper. Vi är en resebyrå med hög ambitions- och servicenivå. Hos oss får du arbeta med kollegor som ständigt vill lära sig mer och utvecklas.

Vi söker nu en resesäljare till vår framgångrika Japanavdelning i Stockholm.

Se https://www.japanspecialisten.nu/om-oss/ för en mer detaljerad beskrivning av vårt team.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att tillsammans med dina kollegor boka och sälja olika typer av researrangemang till Japan. Dels kommer du att sälja färdiga paketresor som marknadsförs via vår hemsida (se www.japanspecialisten.se), dels kommer du att hjälpa våra kunder att skräddarsy sin resa. Japan har de senaste åren utvecklas till en sann året-runt-destination, således är det såväl tradtionella kultur- och sightseeingresor som bad- och skidresor för alla åldrar som efterfrågas. Researrangemangen består av flyg, hotell, tågpass, sightseeingturer och transfers m.m. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir att ge råd till våra kunder inför deras resa och hjälpa dem att planera och lägga upp deras resa på ett professionellt och effektivt sätt. Våra kunder skall alltid känna sig trygga när de kontaktar dig, de ska kunna lita på att du kan ordna deras resande oavsett vad omständigheterna är. Du skall även kunna hantera såväl erfarna som oerfarna kunder och ge kunden just vad den kunden behöver vid det specifika tillfället.

Vi arbetar i Amadeus och använder Protas som vårt back office-system. Erfarenhet från dessa eller liknande system är ett krav för tjänsten. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och rapportera till en lokal team leader, men du kommer även att ha ett nära samarbete med kollegor på andra kontor i Europa, främst i Norden (Köpenhamn och Oslo).

Vem är du?

Vi tror att du arbetar på en resebyrå. Du har daglig kundkontakt och är insatt i arbetssättet och de gängse rutinerna som finns på en resebyrå. Du har bott utomlands och rest runt i världen, främst i Asien. Du fascineras över skillnaderna jämfört med den svenska kulturen men samtidigt inspireras du av detta. Japan är en destination som du kan rekommendera till andra med glädje. Vi tror dessutom att du är en person som är nyfiken och villig att lära sig av andra samtidigt som du delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du kan arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team där alla hjälps åt för att nå det gemensamma målet.

Vad har du för kunskaper?

Du förväntas:

  • Ha erfarenhet av resebyråarbete
  • Ha relevant resesäljarutbildning eller motsvarande
  • Ha goda kunskaper i Amadeus eller liknande GDS
  • Ha rest runt och besökt flera länder i Asien
  • Ha goda kunskaper i Word och Excel
  • Tala god svenska

Tillträde: Snarast

Tycker du att den här tjänsten låter intressant? Tror du att du kan tillföra JTB Sweden det vi efterfrågar? Tror Du att JTB Sweden kan utveckla dig och ge dig ett givande och utmanande arbete? Skicka då in din ansökan där du beskriver dig själv tillsammans med ditt CV till:

Rebecca Nomura

E-post: rebecca.nomura@jtbsweden.com

By |2019-02-19T16:26:14+00:0028/11/2018|Nyheter|