Coronapandemin har dessvärre medfört att vi tyvärr blir tvungna att stänga Japanspecialistens i Sverige.

I fortsättningen kommer svenska kunder i stället att kunna boka sin japanresa via Japanspecialisten i Danmark.
Från och med den 1. september 2020 kommer Japanspecialisten Danmark att ta över alla bokningar från Japanspecialisten Sverige.
Ni kan tryggt boka via dem då den danska paketreselagen är snarlik den svenska. På kontoret i Köpenhamn har de över 40 års erfarenhet av resor till Japan, så våra nuvarande och framtida kunder kan även i fortsättningen se fram emot förstklassig service och kunskap hos Japanspecialisten Danmark.
På vårt danska kontor sitter resekonsulterna redo att hjälpa er med er drömresa till Japan!

Vilka är Japanspecialisten?

Vi kan skapa den perfekta resan för dig

Planerar du en resa till Japan? Privat eller med företaget, ensam eller med familj eller vänner, med svensktalande reseledare eller på egen hand? Oavsett var du har i åtanke kan vi sy ihop en resa som passar just dig – från att du stiger på planet till att du är hemma igen! Vi hjälper dig att skapa den perfekta Japanresan, och kan även erbjuda kombinationsresor till t ex Sydkorea eller Kina. Vi tar hand om allt – flyg, boende, utflykter, tågbiljetter, underhållning, måltider, guidade sightseeingturer och mycket mer – eller endast en del av resan om du t ex redan bokat flyg själv.

Oöverträffad rådgivning från våra Japanexperter

Vårt kontor ligger på Östermalm i Stockholm och består av ett erfaret team Japanspecialister. Flera av våra medarbetare har japansk bakgrund, och alla har rik erfarenhet och kunskap om Japan.

Globalt nätverk i ryggen

Japanspecialisten är en del av JTB, en global verksamhet och en av världens största resekoncerner. JTB grundades i Japan 1912 och har idag ca 29 000 anställda i 39 länder över hela världen. Vår globala omsättning placerar oss bland andra världsspelare som TUI, Carlson Wagonlit, Thomas Cook och American Express. JTB har årligen varit bland topp fem av världens största resebyråer.

Vi är en del av Japans största resebyrå

Bara i Japan har JTB 885 kontor, och över hälften av alla resor till Japan är arrangerade med JTB antingen i förgrunden eller i bakgrunden. Vårt oöverträffade lokala nätverk och expertis gör att vi har en rad fördelar – vi kan förhandla fram synnerligen gynnsamma flyg- och hotellpriser som kommer er tillgodo, och våra kollegor på plats i Japan kan arrangera alla praktiska detaljer med er vistelse. Är ni ute efter att få inblick i den japanska kulturen genom t ex föreställningar, guidade turer och evenemang kan vi också hjälpa till med detta.

Drömresan börjar här

Det första stoppet på vägen mot Japanresan är vår hemsida: Här finner du alla våra favoritresor – resor som vi satt samman med olika målgrupper och destinationer i tanken, som du självklart kan modifiera utifrån egna önskemål. Självklart kan vi även skräddarsy din resa från grunden! Notera vänligen att du måste skicka in en offertförfrågan via vår hemsida för att vi ska kunna behandla dina personuppgifter.

Kontakta oss idag!

Ring oss på (+45) 33 45 40 04 eller maila till booking@japanspecialisten.dk

Japanspecialisten är medlem i IATA (International Air Transport Association), SRF (Svenska Resebyråföreningen) och PATA (Pacific Asia Travel Association).
Japanspecialisten ställer erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen för sina researrangemang.