Vi på Japanspecialisten ordnar alla slags resor till Japan.

Flygbiljetter, paketresor, rundresor, Japan Rail Pass, affärsresor, gruppresor, specialresor, incentivresor, tema-resor mm.

 


 

SE_RundresorPaketresor

Vi erbjuder flera färdiga paket som du kan justera efter egen smak. Vi har även längre rundresor som vi har satt ihop med tanke på att man ska kunna få uppleva så mycket av det vackra Japan som möjligt. Vi har också gjort rundresor med olika inriktning så att det skall finnas något för alla. Givetvis skräddarsyr vi gärna rundresan just för dig. Har du några speciella önskemål om platser du vill besöka eller aktiviteter som du vill utföra, fråga gärna våra kompetenta säljare så kan de hjälpa dig att hitta just ditt smultronställe!

Läs mer här >>

 


 

SE_Japan-Rail-PassJapan Rail Pass

Japanspecialisten är en av de få europeiska resebyråerna som kan utfärda Japan Rail Pass.

Läs mer här >>

 


 

SE_Affarsresor_200Affärsresor

Vi bokar resan för dig som ska till Japan i tjänsten. Din profil läggs upp hos oss med allt vad du vill ha förbokat, fönsterplats, flygplatstaxi, ombokningsbara biljetter etc.
Vi kan även ordna föredrag om Japan inför resan samt konferensresor och incentive-resor.

Läs mer här >>

 


 

SE_GruppresorGruppresor

Våra gruppresor under höst och vår är väldigt populära och blir snabbt uppbokade. Vi kommer inom snar framtid även att skapa fler gruppresor under andra tider på året!
Om ni redan är en grupp som vill resa till Japan och uppleva något tillsammans skräddarsyr vi resan tillsammans med er.

Läs mer här >>

 


 

SE_SpecialresorSpecialresor

För dig som ska till Japan och vill uppleva något utöver det vanliga. Kanske ska ni dit på bröllopsresa? Åka skidor, dyka, bo i tempel? Vi hjälper till med det mesta!

Kontakta oss >>

 


 

SE_Flygbiljetter_200Flygbiljetter

Kunnig och erfaren personal hjälper dig att boka rätt flygbolag för just dig. Vad är viktigt för dig?
Priset, flygbolaget, flygtiden, servicen ombord, kombinationsmöjligheterna, möjlighet att göra stop-over, bonuspoäng, att den går att boka om?

Kontakta oss >>