Träffa våra experter

 

 

Staff_Machiko-Nishi_300

Machiko Nishi, Supervisor Japan Leisure

Machiko flyttade till Sverige 1996 och har bott här sedan dess. Född och uppvuxen i Osaka och pratar japanska med en distinkt Osaka-dialekt som ibland inte ens förstås av våra kollegor i Tokyo! Hon har rest runt i Japan många gånger, och säger att om hon någonsin skulle flytta tillbaka till Japan kommer hon att bosätta sig i Osaka – för Osaka IS THE BEST! Hon trivs väldigt bra i Stockholm, men tycker att det inte alltid är så lätt att få tag på japanska grönsaker eller fisk, och att den japanska sakén är för dyr… Hon har arbetat på Japanspecialisten sedan 2001, och är nu ansvarig för privatreseavdelningen, samt har hand om våra gruppresor.
– Jag åkte med som reseledare för första gången 2012, det var en härlig resa med en massa underbara resenärer! Jag har nu äran att leda två gruppresor på hösten varje år!

Länk till våra gruppresor

Kontakta Machiko >>

 

Rebecca Nomura, Travel Consultant

Rebecca är född och uppvuxen i Stockholm och flyttade till Japan som 20-åring för att studera japanska och turism. Flytande i japanska, både i tal och skrift. Hon har bott i Tokyo i 6 år och har besökt samtliga av Japans 47 prefekturer! Kan allt om att bila runt i Japan och drömmer om att bila runt hela Hokkaido. Hon arbetade två år på en resebyrå i Japan innan hon flyttade hem till Stockholm med sin japanska man hösten 2016 och började arbeta på Japanspecialisten.

Kontakta Rebecca >>

Johannes Collard, Travel Consultant

Uppvuxen i Stockholm men känner sig hemma även i Tokyo, speciellt runt Ikebukuro-området.
Studerade det japanska språket i Japan och fortsatte vidare med utbildning inom resebranschen 2014.
Sysslar med musik på fritiden och blev karaokefrälst under sin tid i Japan.

Kontakta Johannes >>

Beata Wotoch, Travel Consultant

Beata studerade japanska och kinesiska vid Stockholms universitet, och åkte på stipendier till både Japan och Kina. Förtjust i japanska köket och matlagning. Älskar att resa och upptäcka världen.
Hennes dröm är att besöka alla världens länder.

Kontakta Beata >>

Satomi Hijioka, Travel Consultant

Kontakta Satomi >>

Yuko Tatei Nilsson, Controller

Kontakta Yuko >>